Пожежу на околиці Києва ліквідовано – ДСНС

Читать на русском
Причина виникнення пожежі на околиці Києва встановлюється правоохоронними органами. Жертв та постраждалих немає.

Пожежа на околиці Києва, на відкритій території на Осокорках, ліквідовано.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Пожежа на відкритій території на Осокорках ліквідовано. 29 березня в 22:11 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про те, що на вул. Садова, виникла пожежа на відкритій території», - йдеться в повідомленні.

Рятувальники попереджають про підвищення рівня води в річках УкраїниУ декількох областях України прогнозують підвищення рівня води. Очікується зростання на 0,2-0,7 м.

Як зазначається, на момент прибуття рятувальників площа пожежі на околиці Києва становила приблизно 3 тис. кв. м, в 0:50 пожежу було локалізовано, а о 1:40 на площі 4 тис. кв. м ліквідовано.

«До гасіння пожежі було залучено 5 одиниць основної та спеціальної техніки Київського гарнізону та 3 одиниці від рятувальників Київської області...Жертв і постраждалих немає», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, зараз правоохоронці встановлюють причину виникнення пожежі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 29 березня в 22:11 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу на околиці Києва. Як зазначається, на вул. Садовій виникла пожежа на відкритій території.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: