НАБУ завершує розслідування справи Мартиненка

Читать на русском
Розслідування по справі колишнього народного депутата Миколи Мартиненка знаходиться на фінальній стадії. В справі достатньо доказів, що вказують на вчинення корупційних правопорушень.

Розслідування по справі колишнього народного депутата Миколи Мартиненка знаходиться на фінальній стадії.

Про це розповів директор Національного антикорупційного бюро (НАБУ) Артем Ситник, пише ZiK, передає «Слово і Діло».

«У нас тут як раз зараз така ситуація, що краще не коментувати хід цієї справи. Ми розуміємо, що всі чекають остаточного рішення по цій справі: і ми, і Мартиненко, і суспільство. Ми виконали величезну роботу разом з прокурорами, і Холодницький про це неодноразово заявляв, і я кажу про те, що слідство перебуває на завершальній стадії», сказав він.

«На моє глибоке переконання, там є досить доказів, які вказують на вчинення корупційних правопорушень цілого ряду осіб. Ми знаходимося на стадії ухвалення фінальних рішень по цій справі», - додав Ситник.

Він додав, що слідству для ухвалення остаточного рішення не вистачає відповідей на запити в інші країни.

Артем СитникДиректор Національного антикорупційного бюро України
Ситник обіцяє, що найближчим часом НАБУ надасть остаточну відповідь по справі МартиненкаСказано 16 листопада 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

«На жаль, іноді дуже повільно виконуються міжнародні правові доручення. Їх була величезна кількість, я не можу навіть точно сказати, скільки їх взагалі було. І, наприклад, коли ми говоримо про якісь певні процесуальні рішення, то прокуратура, наприклад, говорить: давайте ми дочекаємося відповіді з Австрії, подивимося, що вони пришлють, і ми це будемо враховувати при ухваленні рішень. Зараз майже всі матеріали отримані. Думаю, що найближчим часом усі рішення будуть ухвалені», - підкреслив Ситник.

Раніше повідомлялося, що НАБУ провело обшук у Мартиненка.

Нагадаємо, у січні НАБУ ухвалило рішення щодо справи Мартиненка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: