Український виробник курятини запустив завод у Словаччині

Читать на русском
Агрохолдинг Миронівський хлібопродукт заснував м'ясопереробний завод з європейським дистриб'ютором в Словаччині. Компанія вже володіє активом в Нідерландах.

Найбільший в Україні виробник курятини компанія Миронівський хлібопродукт (МХП, Київ) відкрила підприємство по переробці м'яса птиці у Словаччині.

Про це йдеться в біржовому повідомленні компанії, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Українські новини».

Так, МХП оголосив про те, що, дотримуючись своєї експортної стратегії, відкрив переробне підприємство у Словаччині.

Україна збільшила обсяги виробництва м'яса – ДержстатВиробництво м'яса в живій вазі в країні досягло 3,294 млн тонн, що на 0,7% більше, ніж у 2015 році.

Згідно з повідомленням, очікується, що капітальні витрати на реалізацію проекту по завершенню всіх процесів складуть $3 млн доларів.

Компанія реалізує проект у тісній співпраці з одним із своїх дистриб'юторів.

На новому заводі буде випускатися фасована продукція для кінцевого споживача.

Нагадаємо, що раніше компанія Миронівський хлібопродукт заявляла про намір запустити підприємство по переробці м'яса птиці в Словаччині в 2017 році.

У 2016 році Миронівський хлібопродукт запустив завод по переробці м'яса птиці в Нідерландах, інвестиції в проект склали $3,5 млн.

Відзначимо, що у 2016 році компанія Миронівський хлібопродукт закінчила з чистим прибутком $69 млн, у той час як у 2015 році компанія отримала збиток $113 млн.

МХП збільшив продажі м'яса птиці в минулому році на 7,2% ,або на 38,45 тис. тонн до 575,74 тис. тонн порівняно з 2015 роком.

Нагадаємо, в Україні встановили рекорд виробництва м'яса птиці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: