Через Brexit лоукостер Ryanair не зможе літати в Україну

Читать на русском
Авіакомпанія Ryanair попередила, що Англія, яка готова вийти з угоди про відкрите небо, повинна укласти двосторонні угоди з країнами ЄС, щоб продовжити літати в Європу і з Європи.

Ірландський лоукостер Ryanair попереджає, що не зможе літати в Європу в разі, якщо Британії не вдасться узгодити з ЄС нову авіаційну угоду в рамках переговорів про Brexit.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Reuters.

Як зазначає агентство, авіакомпанія Ryanair попередила, що Англія, яка готова вийти з угоди про «відкрите небо», повинна укласти двосторонні угоди з країнами ЄС, щоб продовжити літати в Європу і з Європи.

Літати доступно: авіакомпанії-лоукостери на ринку України«Слово і Діло» дослідило ринок лоукост-компаній на авіаційному ринку України й показало, які лоукостери вже літають з українських аеропортів.

«Через дев'ять місяців після референдуму про Brexit ми не наблизилися до розуміння того, який ефект від цього буде для авіації», - йдеться в повідомленні авіакомпанії.

«Турбує те, що в уряду Великобританії, здається, немає ніякого плану Б для підтримки лібералізації британського авіасполучення з Європою після виходу з угоди про «відкрите небо», - підкреслив директор по маркетингу Ryanair Кенні Джейкобс.

Раніше міністр інфраструктури Омелян анонсував прихід на український ринок ще двох лоукостів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: