Бойовики «Л/ДНР» кидають позиції щоб грабувати і збирати металобрухт

Читать на русском
Також, інформує ГУР, бойовики з тимчасово окупованого Новоазовська Донецької області, залишили передові позиції і пішли збирати металобрухт в сірій зоні.

На окупованій бойовиками території Луганщини зафіксовано різке зростання злочинів, скоєних бойовиками 2-го АК «ЛНР».

Про це на своїй сторінці Facebook інформує народний депутат, координатор групи «Інформаційне опір» Дмитро Тимчук.

«У Перевальському районі, при спробі проникнення на територію птахофабрики з метою пограбування, троє «ополченців», використовуючи автоматичну стрілецьку зброю, розстріляли охорону. В результаті обстрілу загинули дві жінки-охоронця, одна - поранена», - написав він.

Згідно з інформацією ІС, збройні нальоти і грабежі зафіксовані в Ровеньках, Луганську і Алчевську. Всі злочини здійснювали 2-3 людини в формі «народної міліції «ЛНР» з автоматичною зброєю.

Також, інформує ГУР, бойовики з тимчасово окупованого Новоазовська Донецької області, залишили передові позиції і пішли збирати металобрухт в «сірій зоні». Внаслідок «дружнього» вогню один з бойовиків був поранений. Ватажки полку вживають заходів з приховування реальної причини поранення.

«Зростає невдоволення населення тимчасово окупованих територій Донбасу системою розподілу і видачі «російської гуманітарної допомоги». В «управління праці та соціального захисту населення» адміністрацією населених пунктів масово надходять скарги мешканців, незадоволених відсутністю громадського контролю обліку і розподілу гуманітарної допомоги, що призводить до її розкрадання», - повідомляє ГУР.

Нагадаємо, за минулу добу бойовики 61 раз обстріляли позиції українських військових на Донбасі.

Раніше Порошенко назвав кількість загиблих в зоні АТО нацгвардійців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: