Пропускні пункти на Донбасі змінили режим роботи

Читать на русском
З 29 березня контрольні пункти в'їзду-виїзду на кордоні з окупованими територіями Донбасу будуть працювати на годину довше.

Відсьогодні контрольні пункти в'їзду-виїзду (КПВВ) на кордоні з окупованими територіями Донбасу будуть працювати на годину довше.

Про це заявили у Держприкордонслужбі, передає «Слово і Діло».

Міграція з окупованих територій: куди прямують переселенці«Слово і Діло» продовжує відслідковувати ситуацію з внутрішньо переміщеними особами, що залишають охоплений війною Донбас та окупований Крим.

«З початку березня робота КПВВ була переведена з зимового (з 8:00-16:30) на літній час (з 7:00-18:30). Але останнім часом кількість людей, які перетинають КПВВ істотно збільшилася. Тому з 29 березня до 4 квітня вони будуть працювати на годину довше. З 7:00 до 19:30», — повідомив речник Держприкордонслужби Олег Слободян.

За його словами, пасажиропотік традиційно збільшується навесні. Тільки за минулу добу КПВВ на Донбасі перетнули 30,1 тис. осіб і 4,3 тис. автомобілів (раніше — до 20 тис. чоловік щодня).

«Пізніше вирішимо продовжувати графік надалі», — сказав Слободян, додавши, що однією з причин збільшення потоку є погіршення ситуації в окупованих районах.

«Все більше людей виїжджає, щоб облаштувати життя на мирній території України».

Раніше Порошенко обговорив з європослами блокаду Донбасу і пресинг Росії.

Нагадаємо, раніше поліція відкрила новий блокпост для контролю за пересуванням вантажів в ОРДЛО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: