З початку доби бойовики обстріляли українські позиції 35 разів – штаб АТО

Читать на русском
З початку сьогоднішнього дня російсько-окупаційні війська 35 раз обстріляли позиції сил АТО, найбільше обстрілів зафіксовано на маріупольському напряку.

З початку сьогоднішнього дня російсько-окупаційні війська 35 раз обстріляли позиції сил АТО, найбільше обстрілів зафіксовано на маріупольському напряку.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку штабу АТО в Facebook.

«Російсько-терористичні війська продовжують грубо порушувати Мінські угоди. З початком доби зафіксовано 35 обстрілів. Найбільше ворог накривав вогнем опорні пункти на Маріупольському напрямку», – розповіли в штабі АТО.

Карта АТО: ситуація на сході України на 29 березняСитуація на сході країни за станом на 00:00 29 березня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

З ранку позиції українських захисників біля Павлополя були обстріляні з 82 мм мінометів, гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Після обіду по позиціях морпіхів в Широкиному і Водяному почала стріляти ворожа артилерія калібру 122 мм. Також до обстрілу під Водяним підключався танк супротивника і працювали снайпери.

Крім того, наші позиції під Широкиним обстрілювали з озброєння БМП.

Обстріли з 120 мм мінометів зафіксовані і біля Гнутового.

На донецькому напрямку найгарячіше було в районі Авдіївки, де опорники українських військ обстрілювали з 120 мм і 82 мм мінометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

З озброєння БМП, гранатометів і великокаліберних кулеметів бойовики стріляли по військах ЗСУ під Луганським.

Позиції сил АТО під Верхньоторецька бойовики обстріляли з великокаліберних кулеметів, а опорні пункти поблизу Новгородського і Невельського – з гранатометів різних систем.

У Луганській області позиції українських військових біля Новоолександровки обстрілювали з великокаліберних кулеметів. Щоб придушити активність бойовиків, українські військові відкривали вогонь у відповідь.

Нагадаємо, за минулу добу бойовики здійснили 61 обстріл позицій ВСУ, в результаті троє українських солдатів були поранені.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: