Бойовики 61 раз обстріляли позиції українських військових на Донбасі – штаб АТО

Читать на русском
У прес-центрі штабу Антитерористичної операції розповіли про минулу добу поблизу лінії розмежування.

Російсько-окупаційні війська за минулу добу 61 раз обстріляли позиції українських військових на Донбасі, в наслідок чого троє військовослужбовців отримали поранення.

Про це повідомляє «Слово і Дело» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

«За минулу добу поранено трьох українських військовослужбовців», – йдеться в повідомленні.

Епіцентром вогневого протистояння залишається донецький напрямок. Найгарячіше було поблизу Авдіївки та Троїцького, захисників яких ворог накривав вогнем мінометів калібру 120мм та 82мм. По опорних пунктах в районі Кам’янки, Кримського та Луганського противник застосовував міномети калібру 120мм. Позиції поблизу Опитного обстрілював з мінометів калібру 82мм.

З гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів ворог бив по захисниках Авдіївки, Пісків, Невельського та Опитного. По позиціях в районі Луганського та Кримського противник вів вогонь з озброєння БМП.

На маріупольському напрямку, з мінометів калібру 82мм російсько-окупаційні війська обстрілювали опорні пункти в районі Тарамчука та Красногорівки. По захисниках Водяного, Павлополя, Лебединського та Красногорівки противник вів вогонь з гранатометів та великокаліберних кулеметів. Поруч Широкиного застосував зенітну установку ЗУ-23-2. У районі Гнутового та Водяного активізувались ворожі снайпери.

На луганському напрямку, по опорних пунктах поблизу Новозванівки російсько-терористичні підрозділи били з великокаліберних кулеметів, мінометів калібру 120мм та 82мм. По позиціях поблизу Новоолександрівки ворог вів вогонь з гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Аби подавити вогневу активність ворога сили АТО відкривали вогонь у відповідь.

Боевики 61 раз обстреляли позиции украинских военных на Донбассе – штаб АТОSlovoiDilo

Нагадаємо, бойовики 30 раз обстріляли сили АТО.

Раніше у штабі Антитерористичної операції оголосили втрати ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: