У США відклали слухання щодо втручання РФ у вибори

Читать на русском
Палата представників США відклала закриту нараду про втручання РФ у вибори в США за участю керівників ФБР і АНБ.

Американська Палата представників відклала закриту нараду за участю керівників ФБР і АНБ.

Про це повідомив Джек Ленгер, представник Девіна Нуньєс, глави Спеціального комітету з розвідки при палаті представників, передає «Слово і Діло».

У МЗС Франції Росію звинуватили в кібератаках на кандидатів у президентиРосійська Федерація намагається вплинути на результат виборів президента Франції, вважає міністр закордонних справ країни Жан-Марк Еро.

Раніше Нуньєс оголосив про скасування відкритих слухань про розслідування передбачуваного втручання РФ у президентські вибори в США. Причиною для цього називалася необхідність проведення закритої наради з директором ФБР Джеймсом Комі і керівником АНБ Майком Роджерсом.

За словами Ленгера, Комі і Роджерс «не зможуть прийти на нараду». При цьому він висловив сподівання, що комітет «продовжить спроби призначити час, коли вони зможуть зустрітися з нами на закритому засіданні».

Нещодавно зять президента США Дональда Трампа Джаред Кушнер заявив про готовність відповісти на питання комітету Сенату з розвідки в рамках розслідування втручання Росії в американські вибори.

Нагадаємо, у США шукають хакерів, які «злили» WikiLeaks документи ЦРУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: