Поліція розшукує можливого спільника вбивці Вороненкова – ЗМІ

Читать на русском

Національна поліція України оголосила в розшук Ярослава Левенця, який за даними ЗМІ є спільником вбивці екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова.

Інформація про нього опублікована в розділі «Особи, які переховуються від органів влади» на сайті Міністерства внутрішніх справ України, повідомляє «Слово і Діло».

«Особа, яка переховується від органів досудового розслідування», – зазначено в повідомленні. Дозвіл на розшук Солом'янське управління поліції Києва отримало в судовому порядку. Зауважено, що Левенець зник 24 березня.

У той же час стаття, по якій він розшукується, не пов'язана безпосередньо з убивством: «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами».

У прокуратурі Києва поки не коментують інформацію, чи є Левенець можливим спільником вбивці Вороненкова.

Раніше в ряді ЗМІ з'явилася інформація про те, що спільником вбивці російського депутата Павла Паршова був колишній боєць «Правого сектора» Ярослав Левенець.

Нагадаємо, Вороненков був убитий 23 березня біля готелю «Прем'єр-Палас» в Києві. Охоронець екс-депутата встиг поранити вбивцю, який пізніше помер в лікарні. Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко підтвердив, що кілер, який вбив екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова був агентом спецслужб РФ, впровадженим в силові структури України.

Похорон Дениса Вороненкова відбулися 25 березня на одному з київських кладовищ.

28 березня в військовій прокуратурі розповіли, як вбивство Вороненкова вплине на справу Януковича.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: