Зять Трампа готовий відзвітувати про свої зв'язки з Росією

Читать на русском
Зять президента США Дональда Трампа Джаред Кушнер має намір відповісти на питання комітету Сенату з розвідки в рамках розслідування фактів втручання РФ у американські вибори.

Зять президента США Дональда Трампа Джаред Кушнер має намір відповісти на питання комітету Сенату з розвідки в рамках розслідування фактів втручання РФ у американські вибори.

Про це інформує «Слово і Діло» з посиланням на DW.

Сенат з розвідки має намір поставити кілька запитань Джареду Кушнеру щодо його зустрічі з послом Росії в США Сергієм Кисляком і головою Зовнішекономбанку Сергієм Горьковим.

Раніше видання The New York Times повідомляло, що на зустрічі з Кисляком був присутній також колишній радник з питань національної безпеки Майкл Флінн, який згодом подав у відставку саме за факт замовчування зустрічей з представниками РФ.

Тим часом в прес-службі державного російського банку підтвердили зустрічі між Кушнером і керівництвом банку. Відзначається, що вони «проходили в форматі презентації інвестиційних інструментів (road show) щодо нової стратегії розвитку держкорпорації».

ФБР проти президента США: весь перший термін Трампу доведеться доводити, що він не друг РосіїВіце-президент Аналітичного центру «Політика» розповів, до чого можуть привести розслідування ФБР контактів команди Трампа з РФ і чи є загроза імпічменту для президента США.

Прес-секретар Білого дому Хоуп Хікс визнала факт обох зустрічей. Вона також додала, що в обов'язки членів передвиборчого штабу кандидатів в президенти зазвичай ставляться і зустрічі з офіційними особами з різних країн.

Самі по собі зустрічі членів команди Трампа з російськими посадовими особами не є чимось забороненим. Втім, є підозра, що люди Трампа могли укласти таємні домовленості з росіянами, пише видання.

Як повідомлялося, екс-керівник передвиборної кампанії президента США Дональда Трампа Пол Манафорт дасть свідчення у втручанню РФ у американські вибори. Також ФБР володіє інформацією, згідно з якою помічники президента США Дональда Трампа мали зв'язки з РФ під час передвиборної кампанії в США.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: