Сказав і не зробив: нардеп Ревега провалив обіцянку допомогти з ремонтом дороги в Княжиках

Читать на русском
Народний депутат Олександр Ревега не зміг посприяти ремонту дороги в селі Княжики Житомирської області.

Народний депутат Олександр Ревега провалив обіцянку вирішити питання з ремонтом дороги до села Княжики Житомирської області.

10 березня минулого року нардеп від фракції партії «Солідарність» на своїй сторінці в Facebook розповів про зустріч із жителями села Княжики. Люди поскаржилися на відсутність повноцінної дороги до села. Ревега пообіцяв вирішити проблему з ремонтом, нагадує «Слово і Діло».

У листопаді Житомирська ОДА у відповіді на запит інформаційного агенства «Слово і Діло» підтвердила що питання про ремонт дороги до села Княжики обговорювалося місяцем раніше. У Службі автомобільних доріг Житомирської області запевнили, що поточний ремонт відбудеться найближчим часом.

Наступною відповіддю на інформаційний запит в березні 2017 року порталу повідомили, що дорогу не відремонтували через відсутність грошей.

Рік тому нардеп сказав, що побачена ним дорога перебуває в такому стані, що її й дорогою назвати не можна. Але у столиці Ревега напевно користується дорогами кращої якості, благополучно забувши про нещасне селі Княжики Житомирської області.

Дорога до села відремонтована так і не була. Олександр Ревега не сприяв вирішенню зазначеного питання.

Всього аналітики порталу зареєстрували 26 зобов'язань Ревеги, лише три з яких він виконав. У рейтингу відповідальності депутатів Верховної Ради він на 308-му місці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: