Лукашенко готовий «стати спина до спини і відстрілюватися» з Путіним

Читать на русском
Президент Білорусі Олександр Лукашенко стверджує, що перебуває у блискучих стосунках з президентом РФ Володимиром Путіним і готовий разом з ним спиною до спини стати і відстрілюватися.

Президент Білорусі Олександр Лукашенко стверджує, що перебуває у «блискучих стосунках» з президентом РФ Володимиром Путіним і готовий разом з ним «спиною до спини стати і відстрілюватися».

Про це він заявив на зустрічі з послом Вірменії Арменом Хачатряном, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «БЕЛТА».

«Заспокойтеся – у нас з Володимиром Володимировичем Путіним блискучі стосунки. Блискучі. І підберемо час, зустрінемося. Якщо є якісь проблеми, ми їх вирішимо. Без посередників ми вирішимо удвох, і нам не треба ніяке посередництво. Ми рідні брати, нам ділити нічого. Я йому якось публічно сказав – може бути, ще буде час, коли доведеться спиною до спини стати і відстрілюватися, ну, як військові люди говорять», – сказав Лукашенко.

Крім того, він заявив, що не потребує посередників для спілкування з Путіним.

«Ненавиджу посередників. Тому що вони навколо Білорусі, скільки я президентом, стільки і ходять – то миротворці, то посередники, то з Євросоюзом, то ще з кимось. Так ми без посередників розберемося з Євросоюзом, з іншими державами і так далі. Сьогодні вже про Росію говорять, що посередники там потрібні між Путіним і Лукашенком», – підкреслив він.

Нагадаємо, в Росії і Білорусі пройшли масові протести: проти корупції в уряді – в РФ і проти введення «податку на дармоїдство» в Білорусі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: