Суд ЄС визнав санкції проти «Роснефти» обґрунтованими

Читать на русском
Європейський суд у Люксембурзі визнав санкції ЄС проти Роснефти обґрунтованими. Економічні санкції проти російської компанії залишаться в силі.

Санкції Євросоюзу через анексії Криму проти російської нафтогазової компанії «Роснефть» визнані законними згідно з рішенням суду Європейського Союзу.

Про це повідомляє кореспондент «Радіо свобода» Рікард Йозвяк в своєму мікроблозі Twitter, передає «Слово і Діло».

Українські санкції проти російських банків: чого чекати клієнтам?Експерт у галузі банківської справи оцінив рішення запровадження санкцій щодо банків РФ в Україні та розповів про можливі наслідки.

«Санкції ЄС проти «Роснефти» дійсні у відповідності з рішенням суду ЄС. Економічні санкції ЄС проти Росії зберігаються», - повідомив Йозвяк

13 березня Європейський Союз продовжив санкції проти причетних до порушення територіальної цілісності України.

Санкції проти причетних до порушення територіальної цілісності України 150 фізосіб і 37 юросіб продовжені до 15 вересня 2017 року. Ці заходи включають заморожування активів і заборону на поїздки. Після перегляду списку осіб та організацій, на які поширюються ці обмежувальні заходи, рада виключила з нього двох померлих.

Раніше прес-аташе представництва ЄС в Україні Давид Стулік повідомив, що санкції Європейського Союзу можуть бути зняті тільки у разі відновлення територіальної цілісності України.

Раніше в Москві кандидат у президенти Франції Марін Ле Пен назвала санкції проти Росії «безглуздими».

Нагадаємо, НБУ запроваджує санкції проти «дочок» російських банків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: