Карта АТО: ситуація на сході України на 28 березня

Читать на русском

Ситуація на сході країни за станом на 00:00 28 березня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Обстріли

За добу зафіксовано 58 випадків відкриття вогню. Аби пригасити вогневу активність противника, наші військовослужбовці відкривали вогонь у відповідь.

Напрямки

На Донецькому напрямку, де по наших позиціях в районі Троїцького застосував 122 мм артилерію. З мінометів калібру 120 мм російсько-окупаційні війська вели вогонь по захисниках Авдіївки, Троїцького та Луганського. Міномети калібру 82 мм, гранатомети різних систем та великокаліберні кулемети противник застосовував неподалік Авдїївки, Камянки, Пісків, Новгородського, та Луганського.

На Маріупольському напрямку по опорних пунктах українських військ поблизу Красногорівки та Мар”їнки, ворог бив з мінометів калібру 82 мм та гранатометів. А по оборонцях Новогригорівки та Водяного – з крупнокаліберних кулеметів. Морських піхотинців у Широкиному ворог обстріляв із зенітної установки ЗУ-23-2, а по захисниках Павлополя та Гнутового бив ворожий снайпер.

На Луганському напрямку по наших позиціях поблизу Новозванівки ворог застосовував 152 мм артилерію, а міномети калібру 120 мм – неподалік Кримського. З мінометів калібру 82 мм противник обстріляв захисників Новоолександрівки, а по позиціях поблизу Кряківки вів вогонь з протитанкових гранатометів.

Втрати

За добу загинули двоє українських захисників, четверо отримали поранення, ще один військовослужбовець отримав бойову травму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: