Цього року в Києві відремонтують понад сотню доріг – Кличко

Читать на русском
Влада Києва збирається в нинішньому році провести ремонт 300 кілометрів автомобільних шляхів столиці.
фото: КМДА

Влада Києва збирається в нинішньому році провести ремонт 300 кілометрів автомобільних шляхів столиці.

Про це під час виїзної інспекції заявив мер Києва Віталій Кличко, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Київської міської державної адміністрації.

«Останній капітальний ремонт на цій вулиці відбувався в 1958 році! Тобто майже 60 років тому, тоді як експлуатація асфальтового покриття – 8-10 років, після чого асфальт потрібно перекладати. Ми сьогодні робимо капітальний ремонт доріг, що не перекладався десятками років. У минулому році ми відремонтували 200 км доріг у Києві. В цьому році взяли на себе завдання відремонтувати 300 км. І роботи вже почалися», – сказав Кличко під час інспекції вулиці Набережно-Корчуватській в Голосіївському районі.

Помилились на 9 мільярдів: Гройсман, Омелян і Кістіон провалили обіцянки щодо ремонту дорігТри топ-чиновники уряду на чолі з прем’єр-міністром провалили обіцянку використати у 2016 році для ремонту доріг 19 мільярдів гривень.

Після цього мер відвідав місце реконструкції шляхопроводу на проспекті Науки і розповів, що з 2016 року на ньому провели роботи по облаштуванню плити проїзної частини, гідроізоляції і покриття з гусасфальту, конструкцій тротуару, був замінений деформаційний шов і встановлена колесовідбійна стрічка і поручневу огорожу на одній половині шляхопроводу.

З початку 2017 року на об'єкті виконали роботи з розбирання бетонної плити проїзної частини, тротуарних блоків та перильного огородження. Зараз тривають роботи на другій половині шляхопроводу.

За словами Кличка, введення в експлуатацію оновленого шляхопроводу планується на 1 вересня 2017 року.

«Ми вкладаємо гроші в ремонт доріг, працюємо 24 години на добу. Але не можемо зробити все одномоментно, тому що кошти в дороги та інфраструктуру не вкладали десятками років, об'єкти руйнувалися, тому знаходяться в такому поганому стані. Можу сказати, що в минулому році ми зробили капітальний ремонт дорожнього покриття на 84-х вулицях. Цього року плануємо відремонтувати понад 100 доріг», – зазначив мер.

Нагадаємо, для завершення будівництва Троєщинського мосту в Києві знадобиться 9 мільярдів гривень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: