Манафорт дасть свідчення щодо втручання РФ у президентські вибори США

Читать на русском
Екс-керівник передвиборної кампанії президента США Дональда Трампа Пол Манафорт дасть свідчення щодо втручання РФ в американські вибори.

Колишній керівник передвиборної кампанії президента США Дональда Трампа Пол Манафорт погодився дати свідчення щодо втручання Росії в американські вибори.

Про це повідомив глава спецкомітету Палати представників Конгресу США по розвідці, республіканець Девін Нуньєс, передає «Слово і Діло».

ГПУ сім разів зверталася із запитом до США про допит Манафорта – CNNУкраїнські прокурори хочуть допитати екс-радника Януковича і колишнього керівника виборчої кампанії Трампа Пола Манафорта у справі про корупцію і неодноразово зверталися за допомогою в цьому до влади США.

За словами Нуньєс, Манафорт погодився дати свідчення комітету, який розслідує втручання Росії у вибори президента США. Він також зазначив, що адвокат Манафорта вже зв'язався з комітетом з розвідки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Манафорт таємно працював на російського мільярдера, щоб лобіювати інтереси Путіна.

За даними Associated Press, колишній глава виборчого штабу Трампа запропонував мільярдерові Олегу Дерипасці впливати на політику, ділові відносини і висвітлення новин всередині Сполучених Штатів, Європи і колишніх радянських республіках в інтересах уряду Путіна.

Раніше експерт розповів «Слову і Ділу», що Льовочкін за участю Манафорта може створити в Україні лівоцентристську партію.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Манафорт планував повернення Януковича в Україну.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: