Маккейн про вбивство Вороненкова: кампанія РФ в стилі КДБ із залякування всіх, хто піде проти тирана Путіна

Читать на русском
Сенатор-республіканець Джон Маккейн звинуватив керівництво РФ у вбивстві Дениса Вороненкова, назвавши трагедію актом нахабного державного тероризму.

Сенатор-республіканець Джон Маккейн вважає, що вбивство екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова було відкритим проявом кампанії Путіна в стилі КДБ та є актом державного тероризму Росії.

Про це йдеться в повідомленні на сайті сенатора, передає «Слово і Діло».

«Сьогодні, під час чергового безсоромного акту державного тероризму Росії серед білого дня в Києві був убитий депутат Денис Вороненков. Жахливий злочин є продовження кампанії в стилі КДБ із залякування всіх, хто знаходиться в опозиції до тирана Володимира Путіна», - написав Маккейн.

Республіканець підкреслив, що Вороненков виступав проти режиму Путіна, його незаконного вторгнення в Україну та анексії Криму.

Показова страта Вороненкова: Україна кинула виклик ФСБ – РФ прийняла та провела блискучу спецопераціюПолітичні експерти оцінили ситуацію щодо вбивства екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова у Києві та причетність РФ.

«На жаль, Денис Вороненко став ще однією людиною, який як і Сергій Магнітський, Борис Нємцов заплатили життям за те, що говорили правду в путінській Росії», - заявив Джон Маккейн.

Раніше сенатор наполягав, що єдино можливою стратегією в стосунках з Путіним є «повернення до принципів Рональда Рейгана», тобто «досягнення миру через силу».

«Єдине, що в змозі зрозуміти Володимир Путін, – це сила. Що ціна агресії може виявитися вище, ніж та, яку він готовий заплатити», - говорив Маккейн.

Нагадаємо, Денис Вороненков був убитий 23 березня біля готелю Прем'єр-Палас в Києві. За останніми даними, кілер екс-депутата був агентом спецслужб РФ, впровадженим в силові структури України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: