ФБР встановило зв'язок штабу Трампа з Кремлем

Читать на русском
ФБР має інформацію, згідно з якою помічники президента США Дональда Трампа мали зв'язки з РФ під час передвиборної кампанії у США.

Федеральне бюро розслідувань США має у своєму розпорядженні дані про те, що помічники з команди Дональда Трампа контактували з високопоставленими чиновниками з РФ з метою публікації матеріалів, спрямованих проти його конкурентки на виборах Хілларі Клінтон.

Про це з посиланням на джерело повідомив телеканал CNN, передає «Слово і Діло».

«Інформація, яку вивчає ФБР, ґрунтується на розвідданих про поїздки, бізнес, особисті зустрічі певних персон та на записах телефонних розмов», – повідомляють ЗМІ.

Відомо, що ФБР веде розслідування контактів з російськими чиновниками чотирьох представників, наближених до команди Трампа: Майкла Флінна, Пола Манафорта, Роджера Стоуна та Картера Пейджа.

Половина команди Трампа – відверті друзі Путіна, інші – його відверті ворогиПолітолог розповів, чому не варто покладати великі надії на зустріч із Тіллерсоном і хто реально є ключовими фігурами в Білому домі.

На даному етапі від офіційних коментарів ФБР та Білий дім відмовилися.

Однак раніше американський президент заявив, що доказів змови його команди з урядом Російської Федерації не існує.

Проте після скандалу та звинувачень радника президента США Майкла Флінна в його контактах з послом РФ щодо питання санкцій Дональд Трамп підписав указ про відставку генерала Флінна.

Водночас американський сенатор Ліндсі Грем повідомив, що між Трампом і конгресом зростає конфлікт щодо Росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: