Синоптик дала прогноз погоди на кінець тижня

Читать на русском
У п'ятницю, 24 березня, в більшій частині України, крім південних областей, очікується дощ. У Києві очікується дощ. Температура вдень від 11 до 13 градусів тепла, вночі — від 4 до 6 градусів тепла.

Синоптик Наталка Діденко дала прогноз погоди на кінець тижня. Вона зазначила, що в п'ятницю погода істотно не зміниться. Однак попередила, що на вихідних очікувати сонечка в Україні не варто.

Відповідне повідомлення опубліковано на сторінці синоптика в Facebook, передає «Слово і Діло».

«24-го березня в Україні погода істотно не зміниться. На заході і півночі, а також місцями в центральних областях, будуть ходити хмари і дощі, від невеликих до помірних, і ці хмари будуть прикривати від сонця високі градуси. Захід буде найбільш нестабільним, тому що на Закарпатті, в Ужгороді, Мукачеві може бути до +18+20 градусів, а в Рівному, Луцьку ледь-ледь +9+11. Ну, і дощик», - написала Діденко.

За словами синоптика, на півдні і сході країни температура може піднятися до 18 градусів. А у Києві в п'ятницю, 24 березня, буде тепліше, ніж у четвер.

«Північна частина трохи підніме планку температурну, але тут також не все стабільно, Житомир, Київ до +12+14. Суми, Чернігів +9+12. Південь, схід побудуть в сонечку, і воно допоможе ніжною, тендітною весняній температурі піднятися до +13+18 градусів. У Києві п'ятниця буде тепліше, ніж сьогоднішній четвер, ймовірно вдень до +12+14 градусів, але з дощиками», - зазначила експерт.

«Особлива інформація – на вихідних в Україні сильно похолодає і в неділю, навіть, є ймовірність мокрого снігу», - попередила синоптик.

Нагадаємо, раніше метеорологи спрогнозували екстремальні погодні катаклізми в 2017 році.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: