Прикордонники посилили охорону кордону з Росією через вибухи у Балаклії

Читать на русском
Державна прикордонна служба посилила охорону кордону України через вибухи на складі боєприпасів поблизу Балаклії.

Державна прикордонна служба посилила охорону кордону України через вибухи на складі боєприпасів поблизу Балаклії.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу відомства.

«У зв'язку з пожежею, що виникла вночі на окремих майданчиках бази озброєння, розташованої у місті Балаклія Харківської області, Державна прикордонна служба України посилила охорону східної ділянки кордону», – йдеться у повідомленні.

У відомстві зазначили, що підрозділи Східного регіонального управління та резервів відомства збільшили щільність прикордонних нарядів поза пунктами пропуску, посилили заходи безпеки у пунктах пропуску, а також уточнили взаємодію з ЗСУ, СБУ, ДСНС, Національною поліцією і Національною гвардією.

«Обстановка на ділянках кордону у межах Чернігівської, Харківської, Сумської та Луганської областей контролюється. Всі пункти пропуску працюють у штатному режимі», – додали у Держприкордонслужбі.

Нагадаємо, сьогодні близько третьої години ночі на найбільших складах боєприпасів поблизу Балаклії у Харківській області сталася пожежа, за якою почалась детонація боєприпасів. Через надзвичайну ситуацію влада почала евакуацію мешканців.

Головний військовий прокурор України Анатолій Матіос, пославшись на попередні результати розслідування, назвав подію диверсією.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман у терміновому порядку вилетів у район надзвичайної ситуації в Балаклії, де вночі стався вибух на складі боєприпасів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: