Штаб АТО: за минулу добу 3 бійців загинули, 12 поранені

Читать на русском
За минулу добу в результаті боїв і артилерійських обстрілів загинули 3  українських солдатів, 12 отримали поранення.

За минулу добу в результаті боїв і артилерійських обстрілів загинули троє українських солдатів, 12 отримали поранення.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку штабу АТО в Facebook.

За минулу добу російсько-терористичні війська 60 разів обстріляли позиції українських захисників, троє українських військовослужбовців загинули, дванадцять отримали поранення.

У штабі АТО назвали загальну кількість загиблих за три роки бойових дійСпікер штабу АТО Андрій Лисенко: Загальні бойові втрати наших військових у цій війні - 2629 осіб. З них 2220 - військовослужбовці Збройних сил України.

Найгарячіше всього вчора було на маріупольському напрямку, де ворожа піхота вранці атакувала опорні пункти морпіхів під Водяним. Отримавши відсіч, ворог почав бити по наших позиціях із «Градів», важкої артилерії 152 і 122 мм.

Під вогнем артилерійських систем великого калібру виявилися також позиції морпіхів неподалік від Лебединського і Талаківки. З мінометів калібру 120 мм і 82 мм ворог обстріляв захисників Широкино, Миколаївки, Новотроїцького та Красногоровки. Зі стрілецької зброї, кулеметів великого калібру і гранатометів різних систем противник бив по захисникам Широкино, Водяного, Новотроїцького та Гнутового. У Широкиному російсько-терористичні війська обстріляли морпіхів з БМП і танка.

На донецькому напрямку під мінометним вогнем російських окупантів виявилися укріплення сил АТО біля шахти Бутівка, Луганського та Кам'янки. По позиціях в районі Авдіївки ворог вів вогонь з кулеметів, гранатометів, мінометів, а згодом до обстрілу підключився танк.

На луганському напрямку біля Троїцького, Новозванівки і Новоалександровки, противник обстріляв позиції українських військ з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Захисники Трьохізбенки були обстріляні протитанковими керованими ракетами.

Нагадаємо, в результаті обстрілу «Градами» українських позицій під Водяним, двоє українських військових загинули, семеро отримали поранення.

За даними штабу АТО, в бою бойовики понесли значні втрати – 6 були вбиті, 9 поранені.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: