Жебрівський: Росія змінила політику щодо Донбасу

Читать на русском
Російська влада змінила тактику на Донбасі і тепер спрямовує зусилля на руйнування інфраструктури на тимчасово окупованих територіях сходу України.

Російська влада змінила тактику на Донбасі і тепер спрямовує зусилля на руйнування інфраструктури на тимчасово окупованих територіях сходу України.

Про це сказав голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський в ефірі «5 каналу», повідомляє «Слово і Діло».

«Те, що відбулися значно істотні обстріли і Росія змінила тактику, зокрема на руйнування інфраструктури, - це правда», - сказав Жебрівський.

Він також зазначив, що коли плани Росії щодо легалізації ватажків так званих «ДНР» і «ЛНР» не вдалися, тактика Кремля стосовно ОРДЛО змінилася.

ООН: блокада Донбасу змінить життя мільйонів українцівНа деяких окупованих шахтах Донбасу гірників вже попередили про можливі скорочення після рейдерського захоплення шахт бойовиками.

«Тактика Росії була спрямована на те, щоб легалізувати вибори і «впарити» курячого полковника Захарченко і сторожа Плотницького у вигляді так званих політиків. Коли стало зрозуміло, що це не вдасться, були надії на великого друга Трампа. Зараз, на мій погляд, Росія намагається грати в Придністровський сценарій, в «заморожування» тимчасово окупованих територій», - сказав Жебрівський.

Як повідомлялося, президент США Дональд Трамп на спільній прес-конференції з федеральним канцлером Німеччини Ангелою Меркель заявив про підтримку мирного вирішення конфлікту на сході України.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: