Штаб АТО: з початку доби поранені двоє військових, 36 обстрілів

Читать на русском
Бойовики продовжують обстрілювати позиції Збройних сил України з усіх видів озброєнь, включно з забороненими Мінськими угодами, двоє українських військових отримали поранення.
Max Avdeev for BuzzFeed News

Бойовики продовжують обстрілювати позиції Збройних сил України з усіх видів озброєнь, включно з забороненими Мінськими угодами, двоє українських військових отримали поранення.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку штабу АТО в Facebook.

«З початку доби зафіксовано 36 обстрілів позицій сил АТО, поранено двох українських захисників», – розповіли в штабі АТО.

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 18 березняСитуація на сході країни станом на 00:00 18 березня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів.

На донецькому напрямку по опорних пунктах ЗС України в районі Авдіївки тривають обстріли з гранатометів різних систем, мінометів калібру 82 і 120 мм. По укріпленнях поруч Невельського і Луганського російські окупанти вели вогонь з мінометів калібру 120, поблизу Пісків з великокаліберних кулеметів, близько Зайцевого зі стрілецької зброї і гранатометів.

На маріупольському напрямку для ураження наших позицій біля Водяного ворог двічі використав артилерію калібру 122, а поблизу Гнутового стрілецьку зброю, з БМП бив по Широкиному.

На луганському напрямку посилилися обстріли по опорних пунктах сил АТО в районі Троїцького з мінометів калібру 120 мм. Поблизу Кримського вівся обстріл з гранатометів різних систем, мінометів калібру 85 і 120, пізніше до обстрілу підключився танк, близько Трьохізбенки та Попасної зафіксовані обстріли з СПГ.

За минулу добу в результаті масованих обстрілів загинули четверо українських солдат, ще троє отримали поранення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: