В АТО за добу загинули четверо українських військових

Читать на русском
За минулу добу бойовики обстріляли українські позиції 112 разів, в результаті чого загинули четверо військовослужбовців і ще троє отримали поранення.

За минулу добу бойовики обстріляли українські позиції 112 разів, в результаті чого загинули четверо військовослужбовців і ще троє отримали поранення.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, пише «Слово і Діло».

На маріупольському напрямку по позиціях українських військ у Лебединському, Широкиному, Гнутовому і Водяному ворог вів вогонь з мінометів калібру 120 мм та артилерійських установок калібру 122 мм. Опорні пункти неподалік Талаківки і Чермалика потрапили під вогонь мінометів калібру 120 мм. По укріпленнях поблизу Мар'їнки і Красногорівки проросійські бойовики вели вогонь з гранатометів і мінометів калібру 82 і 120 мм, а згодом застосували потужні артилерійські системи калібру 122 і 152 мм.

Жебрівський: Росія змінила політику щодо ДонбасуРосійська влада змінила тактику на Донбасі і тепер спрямовує зусилля на руйнування інфраструктури на тимчасово окупованих територіях сходу України.

На донецькому напрямку ворог здійснив 10 обстрілів позицій ЗСУ поблизу Авдіївки з важкого озброєння, танків та мінометів калібру 120 мм. Під обстріл потрапив мікрорайон Старої Авдіївки. Укріплення біля Опитного і Новгородського ворог накрив вогнем з мінометів калібру 82 мм, а неподалік Луганського з артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів, БМП і СПГ. У Верхньоторецького і Невельського по позиціях сил АТО вели вогонь міномети.

На Луганщині російські окупанти били з мінометів та СПГ в районі Новозванівки, Славного і Катеринівки.

Нагадаємо, раніше на Донбасі через ворожі обстріли загинули двоє військових, ще четверо були поранені.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: