Стець: на кордоні з Кримом незабаром побудуємо другу телевежу

Читать на русском
Нову телерадіокомунікаційну вежу будуватимуть в Каланчацькому районі, вона зможе транслювати на Крим українські телерадіопрограми і перебивати сигнал діючої в  Криму Красноперекопської вежі.

Міністр інформаційної політики України Юрій Стець заявив про намір почати будівництво другої телевежі біля кордонів анексованого Криму.

У 2017 році на Херсонщині поблизу адмінмеж з Кримом почнеться будівництво другої телекомунікаційної вежі, яка буде транслювати українські телерадіопрограми на півострів, про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на «Укрінформ».

Про це повідомив в п'ятницю на урочистій церемонії відкриття телекомунікаційної вежі на Чонгарі Генічеського району Херсонської області міністр інформаційної політики України Юрій Стець.

«Думаю, що ми в цьому році почнемо ще одну телерадіовежу, саме в Херсонській області. З метою безпеки поки не можемо назвати місце. Але тим не менше, в цьому році ми вже почнемо з цього приводу роботи», - сказав Стець.

Нову телерадіокомунікаційну вежу будуватимуть в Каланчацькому районі, і вона не тільки зможе транслювати на Крим українські телерадіопрограми, але і перебивати сигнал діючої в Криму Красноперекопської вежі.

Нагадаємо, сьогодні відбулося відкриття телевізійної вежі на Чонгарі.

Раніше, Нацрада, після чотирьох попереджень, відібрала ліцензію у радіо «Вісті».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: