ООН: блокада Донбасу змінить життя мільйонів українців

Читать на русском
На деяких окупованих шахтах Донбасу гірників вже попередили про можливі скорочення після рейдерського захоплення шахт бойовиками.

Ефект торгової блокади Донбасу торкнеться півтора мільйонів українців. Багато стануть безробітними, тарифи на електроенергію та комунальні послуги знову піднімуться.

Невтішним прогнозом поділилися у Верховного комісара ООН з прав людини, передає «Слово і Діло», з посиланням на комунікативну службу управління Верховного комісара.

Блокада окупованих територій: хронологія та деталі рішення РНБОУ відповідь на «націоналізацію» українських підприємств, розташованих на непідконтрольних територіях, РНБО посилила заходи з блокування ОРДЛО.

«Щонайменше, 500 тисячам людей загрожує втрата роботи. За словами міністра соціальної політики України, блокада може призвести до збільшення вартості електроенергії та інших комунальних послуг на 30%», - відзначили в прес-службі.

На деяких окупованих шахтах Донбасу гірників вже попередили про можливі скорочення після рейдерського захоплення шахт бойовиками.

Про політичні наслідки торгової ізоляції Донбасу, «Слово і Діло» цікавилося думкою експерта.

Раніше в ООН назвали «націоналізацію» підприємств військовим злочином.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: