«Націоналізовані» бойовиками шахти Ахметова переповнені вугіллям

Читать на русском
Адміністрація ДТЕК заявили, що будуть відстежувати та зупиняти спроби переміщення й продажу антрациту. В разі незаконної реалізації ДТЕК звернеться до правоохоронних органів і суду.

На ахметівських складах, «віджатих» бойовиками, залишилося близько 430 тисяч тонн вугілля-антрациту.

Про це повідомляє прес-служба холдингу ДТЕК, передає «Слово і Діло».

Вугілля належить підприємствам «Свердловантрацит», «Ровенькиантрацит», «Шахта «Комсомолець Донбасу», розташованих на тимчасово окупованих територіях.

У ДТЕК підкреслили, що відстежуватимуть і зупинятимуть спроби незаконного переміщення та продажу антрациту.

«Всі спроби збуту цього вугілля є злочином. ДТЕК буде відслідковувати будь-які випадки незаконного переміщення цього товару. Якщо будуть виявлені випадки незаконного використання та реалізації антрациту, ДТЕК звернеться до правоохоронних органів, судів і міжнародних організацій для вжиття заходів щодо винних осіб, а також ініціює українські та міжнародні санкції», – йдеться в повідомленні.

Як відомо, 15 березня DTEK Energy Group заявила про захоплення бойовиками «ДНР» і «ЛНР» усіх активів «ДТЕК Енерго» на непідконтрольній території Донецької та Луганської областей.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко заявив, що торгові відносини з «конфіскованими» заводами в ОРДЛО не підтримуються.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: