1 квітня на Софійській площі відбудеться відкриття фестивалю «Французька весна»

Читать на русском
На відкритті покажуть спектакль Галілео, а також на глядачів чекає вистава з акробатичними трюками і світловими проекціями.

1 квітня на Софійській площі відбудеться відкриття фестивалю «Французька весна в Україні».

Як наголошується на сайті КМДА, заходи у рамках фестивалю будуть проходити протягом усього квітня, передає «Слово і Діло».

Кияни зможуть «ловити» безкоштовний Wi-Fi відтепер і в тролейбусахЗа інформацією КП «Київпастранс» з 10 березня в перших київських тролейбусах з'явився безкоштовний доступ до мережі інтернет.

Відомо, що на відкритті буде показаний спектакль «Галілео» з акробатичними трюками на висоті 30 метрів і світловим шоу.

Всього протягом квітня на фестивалі киян і гостей столиці чекають допрем'єрні покази фільмів, французький короткий метр, концерти, виставки, інтелектуальні обміни, подання та інші проекти.

У зв'язку з відкриттям фестивалю 1 квітня з 19:00 по 23:00 квітня буде тимчасово обмежений рух усіх видів транспорту по вулиці Малій Житомирській, Софійській, провулку Рильського, Володимирського проїзду та вулиці Володимирської (від вул. Ірининській до вул. Великій Житомирській).

Відзначимо, що минулого року відкриття фестивалю проходило на Європейській площі. Тоді на фасаді «Українського дому» транслювали 3D-шоу «Анукі у пошуках весни».

Нагадаємо, відкриття «Євробачення» пройде на площі Конституції у Києві.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: