Меру Рівного не вистачило двох років, щоб упорядкувати площу перед обласною філармонією

Читать на русском
Міський голова Рівного Володимир Хомко провалив обіцянку впорядкувати площу навпроти обласної філармонії, дану ще 2015 року.

Міський голова Рівного Володимир Хомко провалив обіцянку про реконструкцію площі навпроти обласної філармонії, яку він дав іще в 2015 році.

Про це за результатами перевірки діяльності міського голови повідомляє «Слово і Діло».

Намір упорядкувати площу 15 червня позаминулого року мер озвучив у ефірі одного з місцевих телеканалів, проте ані в 2015-му, ані в 2016-му цього зроблено так і не було.

Цікаво, що якщо в 2015 році гроші на реконструкцію навіть не виділялися (внаслідок складної економічної ситуації), то наступного року бюджет обласного центру передбачав кошти на це, але вони чомусь не були використані.

На жаль, у листі-відповіді на інформаційний запит «Слова і Діла», датованому 6 березня, в Рівненській міськраді не уточнили, про яку суму йдеться. Менше з тим, це не заважає «Слову і Ділу» надати відповідній обіцянці Хомка статус «не виконано».

До слова, це вже не перший випадок, коли міськадміністрація Рівного не встигає скористатися грошима, виділеними на благоустрій міста. Раніше «Слово і Діло» вже писало про те, що незважаючи на виділення з місцевого бюджету коштів на облаштування велодоріжок, в обласному центрі минулого року не змогли їх освоїти. Що, ймовірно, свідчить про системну проблему, пов'язану з ефективністю організації робіт у місті.

Загалом у досьє Хомка 160 обіцянок, 78 із яких він виконав. У рейтингу відповідальності мерів він на 4-му місці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: