Директор «Євробачення» пишається підготовкою України до конкурсу

Читать на русском
Виконавчий директор конкурсу «Євробачення» Юн Ула Санн залишився задоволений належним рівнем підготовки України до проведення пісенного конкурсу.

Виконавчий директор конкурсу «Євробачення» Юн Ула Санн залишився задоволений належним рівнем підготовки України до проведення пісенного конкурсу.

Про це передає «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

«Питання, які були протягом семи-восьми місяців, були вирішені, і я з гордістю повідомляю, що ми повністю готові до проведення конкурсу в травні», - сказав він.

Під час щорічної зустрічі глав делегацій країн-учасниць «Євробачення», яка відбулася в Києві, представники цих країн відвідали головну арену травневих шоу - Міжнародний виставковий центр, познайомилися з командою організаторів, а також провели робочу зустріч, під час якої ознайомилися з основними аспектами підготовки до «Євробачення-2017».

Під час робочих зустрічей в Києві організатори цьогорічного Євробачення розповіли про дизайн сцени, її технічні характеристики, можливі спецефекти і графіку, подробиці травневих шоу і продакшена.

Чому для України ризиковано пускати на «Євробачення-2017» учасницю від РФ?Політичні експерти пояснили, чому Україні не варто давати дозвіл на участь в «Євробаченні-2017» заявленому кандидату від РФ Юлії Самойловій.

Також гості були ознайомлені з організацією роботи основної команди під час тижнів «Євробачення-2017» і планом спеціальних подій в рамках пісенного конкурсу. Окрема доповідь організаторів була присвячена питанню безпеки.

Нагадаємо, що півфінали 62-го за рахунком пісенного конкурсу відбудуться 9 і 11 травня. Фінал «Євробачення-2017» - 13 травня. Україна виступить під 22-м номером у фіналі «Євробачення-2017».

Як повідомлялося, церемонія відкриття міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення» пройде 7 травня на площі Конституції в Києві.

Нагадаємо, 13 березня назвали ім'я артиста, який представить Росію на міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення-2017» в Києві.

Зокрема проведення «Євробачення-2017» в столиці України може принести прибуток в 600 мільйонів гривень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: