Харківський нардеп Шенцев так і не побудував полігон ТПВ у Печенізькому районі

Читать на русском

Народний депутат від Опоблоку Дмитро Шенцев знехтував власною передвиборчою обіцянкою побудувати в Печенізькому районі Харківської області полігон ТПВ.
Дмитро ШенцевФото з відкритих джерел

Народний депутат від «Опозиційного блоку» Дмитро Шенцев не виконав обіцянку посприяти будівництву полігону твердих побутових відходів у Печенізькому районі Харківської області.

Зробити це він пообіцяв у своїй передвиборчій програмі, оприлюдненій у вересні 2014 року, нагадує «Слово і Діло».

«Буду піклуватися про ... утилізацію та централізоване вивезенні сміття, зокрема будівництво полігону ТПВ у Печенізькому районі. Мені вдалося домогтися субвенцій із Державного бюджету для цього. Через стан речей на сході країни Бюджет був переглянутий. Повернуся до проблеми в новому скликанні», – пообіцяв тоді Шенцев.

Дмитро ШенцевНародний депутат України
Шенцев пообіцяв сприяти будівництву полігону ТПВ у Печенізькому районіСказано 18 вересня 2014 р.Статус обіцянки: Не виконано

У січні 2017 року «Слово і Діло» направило до Печенізької районної адміністрації інформаційний запит із метою з'ясувати, чи зроблено щось у напрямку реалізації цієї обіцянки.

У відповіді, датованій 10 березня, перший заступник голови Печенізької РДА Михайло Нікітченко повідомив порталу, що наразі будівництво полігону твердих побутових відходів у районі на починалося.

З огляду на те, що з моменту реєстрації обіцянки й набуття Шенцевим депутатських повноважень минуло вже понад два роки, «Слово і Діло» надає цій заяві статус «не виконано».

Загалом такий статус мають на цю мить 4 обіцянки Шенцева із 7, зафіксованих порталом. На жаль, нічого з обіцяного народний депутат іще не виконав. Ознайомитися з тим, як працюють його колеги, можна за посиланням.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: