Шенцев відклав газифікацію свого округу до наступних виборів?

Читать на русском

Газифікація населених пунктів округу, в якому був обраний народний депутат від Опоблоку Дмитро Шенцев, попри його обіцянку, так і не відбулася.
Дмитро ШенцевФото: "Українська правда"

Чергову провалену обіцянку народного депутата від «Опозиційного блоку» Дмитра Шенцева зафіксувало «Слово і Діло»: попри запевнення політика, що він сприятиме подальшій газифікації свого мажоритарного округу, жодних відповідних робіт там не проводили.

Йдеться про програмну обіцянку нардепа, з якою він ішов на позачергові парламентські вибори 2014 року, балотуючись у 176-му виборчому окрузі в Харківській області (центр – місто Чугуїв).

«Слово і Діло» неодноразово намагалося з’ясувати, як просувається реалізацієя цього зобов’язання. Для цього аналітики проекту спочатку звернулися до НАК «Нафтогаз України», де їм у серпні 2016 року повідомили, що впродовж двох попередніх років держпідприємство будівництво об’єктів газопостачання в регіонах країни не здійснювало.

Дмитро ШенцевНародний депутат України
Шенцев пообіцяв сприяти газифікації населених пунктів в окрузіСказано 18 вересня 2014 р.Статус обіцянки: Не виконано

Це «Слову і Ділу» підтвердили й на місцевому рівні: як зазначив днями заступник голови Печенізької райдержадміністрації Михайло Никитченко, на території району (що також належить до мажоритарного округу Шенцева) роботи з газифікації населених пунктів за сприяння «опоблоківця» не проводилися.

Відзначимо, що Дмитро Шенцев є депутатом уже четвертого поспіль скликання Ради. Пояснюючи невиконання ще одного з пунктів передвиборчої програми, з якою він ішов на попередні вибори (щодо будівництва полігону ТПВ), він заявив, що виділенню фінансування завадила війна на сході України, тож він робить це своїм завданням на наступну депутатську каденцію.

Наразі в його досьє немає жодної виконаної обіцянки, а загалом їх зареєстровано 7. Дізнатися, наскільки відповідально працюють інші члени «Опозиційного блоку», можна за посиланням.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: