Генпрокуратура та СБУ взялися за перевірку «Київпастрансу»

Читать на русском
Служба безпеки України та Генеральна прокуратура розпочали перевірку фінансово-господарської діяльності комунального підприємства Київпастранс за минулі роки.

13 березня Служба безпеки України та Генеральна прокуратура розпочали перевірку фінансово-господарської діяльності комунального підприємства «Київпастранс» за минулі роки.

Про це повідомили в «Київпастрансі», передає «Слово і Діло».

У компанії відзначили, що мають значний щорічний обсяг господарської та фінансової діяльності.

У «Київпастрансі» розповіли, коли почнуть впроваджувати е-квитокПоетапне впровадження електронного квитка в усьому рухомому складі КП Київпастранс планується розпочати до кінця 2017 року.

«Ми на постійній основі боремося з проявами корупції на підприємстві, тому завжди відкриті для перевірки державними контролюючими органами», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що «Київпастранс» уже співпрацює з трьома незалежними аудиторами, які будуть проводити оцінку фінансової та господарської діяльності підприємства протягом 2017 року.

Раніше в «Київпастрансі» розповіли про підвищення вартості проїзду.

Нагадаємо, Віталій Кличко призначив нового директора «Київпастрансу».

Відзначимо, що в 2015 році співробітники Служби безпеки України викрили корупційний механізм розкрадання коштів службовими особами комунального підприємства «Київпастранс».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: