Карта АТО: ситуація на сході України станом на 12 березня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 12 березня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів.

Обстріли

Ситуація в районі проведення АТО залишається не спокійною, але контрольованою ЗС України. За минулу добу російсько-терористичні війська 75 разів обстріляли позиції українських захисників.

На маріупольському напрямку під вогнем артилерійських систем великого калібру опинились позиції наших військ неподалік Миколаївки, а під мінометним вогнем – Славне, Гнутове, Павлопіль та Березове. Зі стрілецької зброї, кулеметів великого калібру та гранатометів різних систем ворог бив по захисниках Широкиного, Водяного, Талаківки та Красногорівки, а по Мар’їнці – з озброєння БМП та танка.

На донецькому напрямку під мінометним вогнем російських окупантів опинились укріплення сил АТО поруч шахти Бутівка, Луганського та Невельського. По позиціях в районі Авдіївки ворог вів вогонь з кулеметів, гранатометів, мінометів, а згодом до обстрілів долучив танк.

На Луганщині під вогнем мінометів опинились позиції поруч Катеринівки, Богуславського, Новоолексіївки, Попасної, а під обстрілами стрілецької зброї та кулеметів – Валуйське.

Втрати

На маріупольському напрямку в результаті бойового зіткнення з ворожою ДРГ загинули двоє українських захисників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: