За минулу добу на Донбасі в результаті обстрілу були поранені 3 мирних жителя

Читать на русском
За минулу добу на Донбасі в результаті обстрілу поранені 3 мирних жителя. За вказаними фактами поліцією порушено кримінальні провадження.

За минулу добу, 8 березня, троє мирних жителів отримали поранення в Донецькій області в результаті обстрілу з боку сепаратистів.

Про це повідомляє регіональне управління поліції в Донецькій області, передає «Слово і Діло».

Так, чоловік і жінка отримали осколкові поранення біля селища Зайцеве. З осколковими пораненнями вони були доправлені до лікарні Бахмута. Пораненим надали необхідну медичну допомогу, після чого направили на подальше лікування до Дніпра.

«Лікарі констатували в жінки численні поранення голови, струс головного мозку. В чоловіка уламкове поранення руки зі стороннім тілом, відкритий перелом», – йдеться в повідомленні.

В Авдіївці снаряди впали на вулиці Леваневського. Тут постраждав місцевий житель, який вийшов за дровами – чоловік отримав уламкове поранення голови. Постраждалий шпиталізований до міської лікарні. Наразі життю пораненого нічого не загрожує.

За даними фактами порушені кримінальні провадження за ст. 258 (терористичний акт) Кримінального кодексу України.

У лютому на Донбасі було зафіксовано рекордне число жертв серед мирного населення. За даними ООН, 11 людей загинули, понад 60 – отримали поранення.

Раніше в Міноборони повідомили, що понад 20 тіл убитих росіян готують до відправлення до РФ із Донбасу.

Нагадаємо, Червоний Хрест розширить місію на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: