Прокурор закликає Клименка повернутися в Україну та прийти на допит

Читать на русском
Прокурор головної військової прокуратури Руслан Кравченко закликає колишнього міністра доходів і зборів Олександра Клименка повернутися в Україну та прийти на допит до прокуратуру.
Олександр Клименко

Прокурор головної військової прокуратури Руслан Кравченко закликає колишнього міністра доходів і зборів Олександра Клименка повернутися в Україну і прийти на допит у прокуратуру.

Про це він заявив в ефірі телеканалу «112 Україна», повідомляє «Слово і Діло».

«Нам стало відомо, що екзальтоване керівництво медіахолдингу «Вести» готує масовану медіа-атаку на генпрокурора, слідчих і прокурорів у цій справі, суддів Голосіївського райсуду міста Києва», – розповів Кравченко.

Він звернувся до інших ЗМІ, які працюють доброчесно, щоб ті «не купилися на 30 срібняків від медіахолдингу «Вести».

Луценко назвав суми збитків, завданих Клименком і КурченкомКолишній міністр доходів і зборів Олександр Клименко та бізнесмен Сергій Курченко завдали Україні збитків на суму 198 млрд грн.

«Ще раз звертаюся до Клименка Олександра, який є підозрюваним, будь ласка, зніміть «памперс» і поверніться до успішної країни, яку ми будуємо без вас», – сказав Кравченко.

Він наголосив, що якщо Клименко не явиться на допит, то досудове розслідування буде завершене за його відсутності.

Нагадаємо, Головна військова прокуратура викликає Клименка для проведення слідчих та процесуальних дій. Минулого року Генпрокуратура вже викликала Клименка на допит.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: