На Херсонській ТЕЦ сталася аварія

Читать на русском
У Херсоні в Дніпровському районі через прорив тепломережі Херсонської ТЕЦ без тепла залишились 8 багатоповерхових житлових будинків.

У Херсоні у Дніпровському районі через прорив тепломережі Херсонської теплоелектроцентралі без тепла залишилися вісім багатоповерхових житлових будинків.

Про це повідомляє«Укрінформ» із посиланням на інформацію департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації, передає «Слово і Діло».

Кабмін розробив план приватизації Сєвєродонецької ТЕЦКабінет міністрів розробив план приватизації Сєвєродонецької ТЕЦ. Відповідний проект розпорядження буде розглянутий сьогодні на засіданні урядового комітету з питань економічної політики та паливно-енергетичного комплексу.

«У Херсоні у Дніпровському районі через прорив тепломережі ТЕЦ біля будинку 187 А по вул. Перекопської без теплопостачання залишилися вісім багатоквартирних будинків», – йдеться в повідомленні.

Ремонтні роботи виконує аварійна бригада Херсонської ТЕЦ.

Херсонська ТЕЦ є найбільшим теплогенеруючим підприємством Херсона і обігріває половину міста. Устаткування на ТЕЦ зношене, а проведений ще в 2009 році енергоаудит тепломереж показав, що 54% ​​трубопроводів вже не мали запасу робочого ресурсу для подальшої їхньої експлуатації.

Нагадаємо, 16 лютого в Києві відключили від опалення 235 будинків через пошкодження тепломагістралей в Оболонському і Подільському районах.

Нагадаємо мер Києва Віталій Кличко доручив перевести ТЕЦ в економний режим роботи.

Раніше в КМДА повідомили, що опалення в Києві можуть вимкнути вже в середині березня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: