В Авдіївці закінчуються запаси води – Жебрівський

Читать на русском
У прифронтовій Авдіївці Донецької області закінчуються запаси питної води. Про це повідомив голова Донецької обласної ВЦА Павло Жебрівський.

У прифронтовій Авдіївці Донецької області закінчуються запаси питної води.

Про це у Facebook написав голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, повідомляє «Слово і Діло».

«Води в міських резервуарах Авдіївки залишилося максимум на дві подачі в мережу. Попередні шість днів воду у місто подавали за графіком. Готуємо місто до автономного забезпечення водою», – повідомив він.

За його словами, наразі оперативний штаб опрацьовує можливість закупівлі 10 однокубових резервуарів для питної води, а ДСНС готова передислокувати до Авдіївки два водовози об'ємом 7 і 9 куб. м для розвезення питної води по резервуарах.

У житлових районах Авдіївки знешкодили 60 нерозірваних мін і снарядівЗ початку лютого військові сапери розвідали і провели в околицях Авдіївки маркування трьох мінних полів загальною площею близько 60 гектарів і знешкодили в житлових кварталах більше 60 нерозірвані гарматних снарядів і мінометних мін.

Жебрівський додав, що станом на сьогодні у школах та інших соцоб’єктах Авдіївки вже встановлено 34 резервуари для питної води ємністю 1 м куб.

Нагадаємо, що бойовики встановили дві міни направленої дії МОН-100, через що спостерігачі ОБСЄ не готові виходити на Донецьку фільтрувальну станцію. Без їх присутності до ремонтних робіт не можуть стати ремонтники КП «Вода Донбасу».

Раніше повідомлялося, в Авдіївці активно відновлюють зруйновані будинки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: