У Росії заявили про підготовку зустрічі Путіна з Трампом

Читать на русском
В МЗС Росії заявили про початок підготовки до зустрічі президентів РФ і США. Конкретні дати невідомі, але процес підготовки запущений, сказав представник МЗС РФ.

Заступник голови МЗС Росії Сергій Рябков заявив про початок підготовки зустрічі президентів РФ і США Володимира Путіна та Дональда Трампа. При цьому, конкретні дати поки невідомі.

Про це повідомляє РІА «Новости», передає «Слово і Діло».

Клімкін розповів про підготовку зустрічі Трампа та ПорошенкаГолова МЗС України Павло Клімкін повідомив, що дата зустрічі Президента України з Дональдом Трампом поки що узгоджується.

За словами Рябкова, це питання обговорювалося під час першої двосторонньої зустрічі очільника МЗС РФ Сергія Лаврова та держсекретаря США Рекса Тіллерсона в Бонні.

«Хочу відразу сказати, що розуміння щодо дат і місця проведення зустрічі поки немає, але практична підготовка до її проведення запущена, й на цей рахунок є взаєморозуміння з американською стороною», – сказав Рябков, виступаючи в Держдумі.

Представник України в Тристоронній контактній групі Євген Марчук вважає, що для Петра Порошенка важливо зустрітися з Трампом раніше за Путіна.

Експерт розповів «Слову і Ділу» про два варіанти Путіна, як привернути увагу Трампа.

Нагадаємо, Трамп виступив проти посади спецпрокурора з питань Росії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: