Рух на Шулявському мосту мають відновити за півгодини

Читать на русском
Представники Укравтодору мають намір у найближчі півгодини розблокувати рух на Шулявському мосту.

Представники «Укравтодору» мають намір у найближчі півгодини розблокувати рух на Шулявському мосту.

Про це повідомляє телеканал «112 Україна», пише «Слово і Діло».

Журналіст зазначила, що отримала інформацію від головного інженера «Укравтодору», який зазначив, що рух на цій ділянці мають відновити протягом півгодини. Зокрема, вночі на мосту проводилися спеціальні випробування, щоб визначити, чи придатна дорога на ньому для проїзду транспорту.

У КМДА заявили, що 90% доріг Києва потребують негайного ремонтуУ Києві 89,9% вулиць і доріг потребують негайного ремонту через неконтрольований рух великовантажного транспорту дорогами столиці, різке зниження температури повітря, перевищення в кілька разів міжремонтних термінів виконання капітального ремонту.

Таким чином, випробування виявилися вдалими, й уже скоро тут курсуватимуть автівки. Попри це, наразі рух на мосту досі заблоковано.

Нагадаємо, вчора ввечері на вулиці Вадима Гетьмана обвалилася частина аварійного мосту, що розташований біля метро «Шулявська» в Києві.

Вночі повністю був перекритий рух шляхопроводом, який сполучає вулиці Вадима Гетьмана та Олени Теліги.

Раніше повідомлялося, що мер Києва Віталій Кличко заявив, що Шулявський шляхопровід не був у аварійному стані, але норми його експлуатації були порушені.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: