Киянам показали альтернативні шляхи об'їзду Шулявського мосту

Читать на русском
КМДА закликає жителів та гостей столиці оминати на своєму шляху маршрути, які вимагають перетинання Шулявського мосту.

КМДА закликає жителів та гостей столиці оминати на своєму шляху маршрути, які вимагають рух Шулявським мостом.

Про це повідомляє прес-центр Київської міськдержадміністрації, пише «Слово і Діло».

У відомстві зазначають, що фахівці КП «Київдорсервіс» розробили спеціальну схему об’їзду для водіїв.

У Міськраді також нагадали, що в зв’язку з обваленням частини конструкції шляхопроводу внесені зміни в роботу тролейбусів маршрутів №№ 7, 22, 27, 30, 42.

Тролейбусний маршрут №7 «вул. Чорнобильська – ст. м. «Шулявська» продовжений до Повітрофлотського шляхопроводу;

Тролейбусний маршрут №22 «вул. Ольжича – Аеропорт «Київ» організований на двох ділянках: від вул. Ольжича до вул. Дегтярівської та від Міжнародного аеропорту «Київ» до Індустріального шляхопроводу.

Тролейбусний маршрут №30 «вул. Милославська – вул. Кадетський Гай» організовується на двох ділянках: від вул. Милославської до вул. Дегтярівської та від вул. Кадетський Гай до Індустріального шляхопроводу;

Кличко озвучив можливі причини аварії Шулявського мостуМер Києва Віталій Кличко заявив, що Шулявський шляхопровід, який обрушився сьогодні ввечері не був у аварійному стані, але норми його експлуатації були порушені.

Тролейбусний маршрут №27 «Залізнична станція «Київ-Волинський» – ст. м. Петрівка» організовується на двох ділянках: від ст. м. «Петрівка» до вул. Дегтярівської та від Залізничної станції «Київ-Волинський» до Індустріального шляхопроводу.

Тролейбусний маршрут №42 «ст. м. «Либідська» – вул. Дегтярівська» курсуватиме до Індустріального шляхопроводу.

Нагадаємо, вчора ввечері на вулиці Вадима Гетьмана обвалилася частина аварійного мосту, що розташований біля метро «Шулявська». Сьогодні вранці повідомлялося, що рух на Шулявському мосту мають відновити найближчим часом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: