Через обвалення Шулявського мосту Кличко вирішив звільнити заступника

Читать на русском
У зв'язку з обваленням Шулявського шляхопроводу київський міський голова Віталій Кличко вирішив звільнити кілька чиновників.
Віталій Кличко

Міський голова Києва Віталій Кличко ухвалив рішення звільнити свого заступника з питань транспортної інфраструктури Іллю Сагайдака, а також попросив Президента України Петра Порошенка звільнити голову Солом'янського району в Києві Віктора Шкуро в зв'язку з обваленням на Шулявському шляхопроводі.

Про таке рішення мер столиці заявив на брифінгу, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Було ухвалено кадрове рішення щодо тих людей, які також несуть відповідальність, – звільнити заступника голови КМДА з питань транспортної інфраструктури Іллю Сагайдака через незадовільну роботу, звільнити голову Солом'янського району Віктора Шкуро за недбале ставлення до проблем, що існують у районі. Підписати ці рішення має Президент, тому що він погоджує призначення та звільнення голів районів. Але таке подання на звільнення я йому направляю сьогодні», – сказав Кличко.

Також він доручив перевірити шляхопроводи, мости в столиці та їхній технічний стан, а також ухвалити рішення щодо подальших робіт і режиму експлуатації.

Нагадаємо, Кличко назвав можливі причини обвалення Шулявського шляхопроводу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: