Визначені перші заступники голови Одеської ОДА Степанова

Читать на русском
Екс-начальник київської поліції Олександр Терещук та заступник директора держпідприємства Поліграфкомбінат Україна Світлана Шаталова стали переможцями конкурсу на посади заступників одеського губернатора.

За підсумками конкурсу на вакантні посади заступників голови Одеської ОДА визначилися перші переможці.

Зокрема, посаду першого заступника голови Одеської обладміністрації Максима Степанова, скоріш за все, обійме Олександр Терещук, колишній начальник київської поліції та керівник управління МВС у Волинській області.

НАБУ оголосило повторний конкурс на посаду голови Одеського теруправлінняУ Національному антикорупційному бюро України ухвалили рішення щодо подальшої долі посади голови Одеського теруправління.

На конкурсі Терещук набрав найвищий бал (19,5) і краще за інших впорався із ситуативними завданнями, набравши 13 балів із 16. Призначення Терещука відбудеться не раніше ніж за місяць, за підсумками спеціальної перевірки. Відзначимо, що під час Революції Гідності його обвинуватили в розгоні масових акцій протесту та затримання активістів Євромайдану й він потрапив під дію закону про люстрацію. Люстрацію Терещука було скасовано указом Президента Петра Порошенка.

Між тим, заступником Степанова із соціально-економічних питань стане Світлана Шаталова, добре знайома нинішньому очільнику ОДА за спільною роботою на держпідприємстві «Поліграфкомбінат», де вона відповідала за фінансові питання.

Нагадаємо, в Раді запропонували узаконити процедуру конкурсу на посаду голови Нацполіції.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: