Росія використовує Савченко в своїх цілях – Тука

Читать на русском
Якщо позафракційний нардеп Надія Савченко не перестане свідомо чи несвідомо підігравати Кремлю, то її діяльність варто обмежити законним шляхом.
Георгій Тука

Якщо позафракційний нардеп Надія Савченко не перестане свідомо чи несвідомо підігравати Кремлю, то її «діяльність» варто обмежити законним шляхом.

Про це в Facebook написав заступник голови МінАТО Георгій Тука, повідомляє «Слово і Діло».

«Безпеку візиту гарантували на найвищому рівні. Зокрема, Денис Казанський висловлює обґрунтовані підозри в тому, що це були саме росіяни, а не місцеві бойовики», – зазначив Тука.

За його словами, «візит проходив під чуйним супроводом російських зірок та інших російських агітпропів».

«Якщо вірити «Комсомольській правді», Савченко ще й постріляла разом із «ДНРівцями» й заявила, що вони «нормальні хлопці», з якими разом треба позбутися корумпованої влади», – обурився Тука.

У мережі з'явилося відео відвідування Савченко полонених на ДонбасіУ мережі з'явилося відео, як народний депутат Надія Савченко відвідала українських полонених на окупованій території Донецької області.

Він зауважив, що єдине, чого реально домоглася Савченко, – отримала листи від наших полонених. Також Тука зазначив, що «терористи не передавали листи наших полонених через міжнародні організації».

Заступник міністра з окупованих територій вважає, що «Росія використовує вчинки Савченко на свою користь».

Нагадаємо, 24 лютого проросійські бойовики заявили, що Савченко приїхала на територію, підконтрольну «ДНР», щоб відвідати українських військових. СБУ планує допит нардепа в зв'язку з поїздкою до бойовиків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: