Карта АТО: ситуація на сході України станом на 28 лютого

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 28 лютого 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів.

Обстріли:

За минулу добу зафіксовано 84 обстріли.

Напрямки:

На маріупольському напрямку зі 122-мм артилерії терористи обстрілювали Широкине. З мінометів калібрів 120 мм і 82 мм вели вогонь по Водяному, Гнутовому, Новотроїцькому та Павлополю. З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї завдали ударів по Талаківці, Павлополю, Водяному, Новотроїцькому, Широкиному, Гнутовому. У Широкиному, Водяному та Лебединському бойовики застосували озброєння БМП. У Талаківці була зафіксована снайперська активність.

На донецькому напрямку з танку бойовики неодноразово вели вогонь по Авдіївці. Зі 120-мм та 82-мм мінометів терористи обстріляли Троїцьке, Новолуганське, Луганське, Верхньоторецьке, Опитне, Авдіївку, шахту «Бутівка» та Водяне. З гранатометів та стрілецької зброї бойовики вели вогонь по Пісках, Зайцевому, Луганському, Кам’янці та Троїцькому.

На луганському напрямку з гранатометів та великокаліберних кулеметів були обстріляні Новоолександрівка, Станиця Луганська та Валуйське. Лобачеве обстрілював снайпер.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: