Влада Єгипту повідомила про підвищення вартості в'їзної візи для туристів

Читать на русском
Міністерство туризму Єгипту повідомило про підвищення вартості в'їздних візи для іноземців з літа 2017 року.

Міністерство туризму Єгипту планує підвищити вартість в'їзної візи для іноземців з 1 липня цього року.

Про це пише Associated Press з посиланням на чиновників міністерства туризму Єгипту, передає «Слово і Діло».

Ціна в'їзної візи буде підвищена з нинішніх 25 доларів до 60 доларів для разового в'їзду. Також близько 70 доларів доведеться сплатити за візи, що передбачають кілька в'їздів.

Раніше, планувалося, що ціни збільшать вже з 1 березня 2017 року, однак чиновники вирішили відкласти підвищення.

За попередньою інформацією, рішення відстрочити підвищення вартості віз пов'язано з попередженням провідних гравців туристичної галузі про кризу індустрії.

Безвізовий режим: ретроспектива обіцянок українських політиківОбіцяти українцям безвізовий режим політики почали ще в 2010 році. Одним із перших посадовців, що пообіцяли ініціювати безвізовий режим з ЄС, був тодішній віце-прем'єр-міністр із питань Євро-2012 Борис Колесніков.

Як відомо, весняні місяці в Єгипті вважаються більш низьким сезоном, кількість туристів, які їдуть в країну, в порівнянні з літніми та осінніми місяцями значно знижується.

Нагадаємо, що МЗС Туреччини також змінив правила в'їзду українцям. Після укладення візової угоди між керівництвами України та Анкари, громадяни України зможуть їздити до Туреччини на основі внутрішніх паспортів.

Добірку найцікавіших обіцянок українських політиків щодо надання українцям безвізу з країнами ЄС можна подивитися в матеріалі «Безвізовий режим. Ретроспектива обіцянок українських політиків».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: