У МінТОТ рекомендують готувати документи для деокупації Криму

Читать на русском
Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Юсуф Куркчі на міжнародному форумі «Крим в умовах окупації: наслідки для України та світу» заявив про необхідність розробклення пакету документів по деокупації Криму.

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Юсуф Куркчі на міжнародному форумі «Крим в умовах окупації: наслідки для України та світу» заявив про необхідність розроблення пакету документів по деокупації Криму.

Про це повідомляє «Крим.Реаліі», пише «Слово і Діло».

За словами Куркчі, якщо процес деокупації почнеться в найближчому майбутньому, у держави має бути готовий відповідний пакет документів.

«Ми маємо з вами вже сьогодні працювати, розробляти законодавчі норми про колаборації, про власність та ін. Вони дадуть чітке уявлення і зможуть сформувати правову модель майбутнього Криму», - вважає заступник міністра.

Кабмін презентував план деокупації КримуМіністерство з питань тимчасово окупованих територій презентувало «План заходів, спрямованих на реалізацію деяких принципів державної внутрішньої політики щодо тимчасово окупованої території АР Крим».

26 лютого Україна відзначає «День опору Криму російської окупації». У цей день перед будівлею Верховної Ради Криму в 2014 році відбувся мітинг на підтримку територіальної цілісності України.

Як повідомлялося, глава української держави Петро Порошенко нагадав міжнародним лідерам про окупацію півострова Крим.

Нагадаємо, нардеп Джемілєв запевнив, що військовий шлях повернення Криму є безперспективним.

Раніше Україна закликала ОБСЄ звернути увагу на порушення прав людини в Криму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: