Вищий госпсуд підтримав повернення киянам стадіону «Старт»

Читать на русском
24 лютого Вищий господарський суд України ухвалив остаточне рішення про повернення в комунальну власність столиці земельної ділянки стадіону Старт, земля якого в 2010 році була відведена для будівництва житлового комплексу.

Вищий господарський суд України постановою від 24 лютого залишив у дії рішення про розірвання договору купівлі-продажу спортивного комплексу «Старт» у Києві та повернення його в комунальну власність.

Про це повідомила прес-служба Київської міської державної адміністрації, передає «Слово і Діло».

Рада передала землю під меморіал Небесній Сотні в центрі КиєваВерховна Рада України схвалила передачу земельної ділянки в центрі столиці під будівництво меморіалу Небесній Сотні.

«Суддівська колегія вищої інстанції підтримала громадськість і повернула спорткомплекс киянам, а касаційну скаргу ТОВ «Голден Хаус» залишила без задоволення. Станом на сьогодні право власності на земельну ділянку зареєстровано на Київську міську раду», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 17 березня 2016 року Господарський суд Києва ухвалив рішення про розірвання договору купівлі-продажу та повернення стадіону «Старт» у сферу державного управління. Київський апеляційний господарський суд постановою від 13 лютого 2017 року залишив у дії рішення Госпсуду.

Нагадаємо, стадіон «Старт» у 2010 році за результатами некомерційного конкурсу був проданий ТОВ «Голден Хаус» (Київ) для створення спортивно-оздоровчого комплексу.

Раніше повідомлялося, що в Києві Лівий берег із Правим сполучить двосистемний трамвай.

Сьогодні в КМДА заявили, що опалення в Києві можуть вимкнути вже в середині березня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: