СБУ викрила посадовців регіонального філіалу «Укрзалізниці» на заволодінні 20 мільйонів гривень

Читать на русском
Чиновники Укрзалізниці протягом 2015-2016 років під час тендерів свідомо закуповували у підконтрольних комерційних структур неліквідну і крадену продукцію.

Співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою та Нацполіцією викрили схему заволодіння посадовими особами однієї з регіональних філій акціонерної компанії «Укрзалізниця» майже 20 млн грн.

Про це повідомили в прес-центрі СБУ, передає «Слово і Діло».

СБУ викрила на хабарі хірурга Академії сухопутних військПрацівники української спецслужби спільно з прокуратурою затримали лікаря Академії сухопутних військ.

Правоохоронці встановили, що посадовці протягом 2015-2016 років під час тендерів свідомо закуповували у підконтрольних комерційних структур неліквідну і крадену продукцію. Для проведення угод вони надавали підроблену документацію із внесеними недостовірними даними. Кошти в готівку зловмисники переводили використовуючи реквізити фірм з ознаками фіктивності.

«Під час обшуків в адміністративній будівлі і офісах комерційних структур співробітники спецслужби вилучили фінансово-господарську документацію та комп'ютерну техніку з доказами здійснення нелегальних угод, а також велику суму готівки», - наголошується в повідомленні.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України (зловживання владою або службовим становищем). Триває досудове слідство.

Раніше повідомлялося, що СБУ затримала керівника «Офіцерського корпусу» Володимира Рубана.

Нагадаємо, СБУ планує допит Савченко в зв'язку з поїздкою до бойовиків.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: